Skip to main content

Posts

Showing posts from 2012

Party Food Ideas - BBQ, Tea Party, Pizza Night.. so many choices

Read about Party Food Ideas Here Try these Cupcake Ideas for your Party

10 Halloween Meal Ideas

This page has moved read ...
10 Halloween Kids Meal Ideas
More Halloween Resources 12 Halloween Theme Cooking Activities Halloween Recipe Ideas- for snacks, dinner, dessert Halloween riddles and fun quotes Halloween Theme Ideas- with spiders, bats, witches, etc. Halloween Coloring Pages

English Muffin Pizzas

This page has moved... Read more on our English Muffin Pizzas and adding hidden eggplant in the sauce


Find more Kids Recipes in our 500 Deluxe Recipe Card Set

Halloween Riddles

Halloween Riddles for All Ages 1. What did Dr. Spook give the witch who had a sore throat?
Answer: Coffin Drops

2. What do Ghost’s wear when their eye sight is failing?
Answer: Spookicles

3. How do you make a witch stew?
Answer: Make her wait!

4. What do lady ghosts put on their skin?
Answer: Vanishing lotion

5. What do you get when you cross a witch with an iceberg?
Answer: A cold spell

6. How do bats learn to fly?
Answer: They take batting lessons.

7. If you worked in a mortuary, what would you call your free time?
Answer: Coffin Break

8. Why do skeletons always catch a cold?
Answer: the get chilled to the bone.

9. What is a vampire's favorite fruit?
Answer: Necktarines

Tombstone Quotes to Make You Giggle Bonnie Parker (Bonnie and Clyde): “As the flowers are all made sweeter by the sunshine and the dew, so this old world is made brighter by the lives of folks like you.”

Tombstone Arizona: “Here lies Lester Moore; Four slugs from a .44; No Les No More.

Pennsylvania Tombstone,…

Non Reader Recipes- Picture Recipes

Do you have kids that aren't old enough to read or have troubles reading in general? If they still want to get involved with you in the kitchen, we have just the activities for them to quench their desire to help out in the kitchen.

We have several downloadable pdf documents with picture recipes that kids can create a snack with very little help.

Breakfast Ideas for Valentine’s Day

This content has moved... Read more about Breakfast Ideas for Valentines Day here!




Valentine’s Day Desserts for Kids

This Valentine’s Day Desserts has moved Read more here: Valentine Desserts

Follow Kids Cooking Activities