Search This Blog

Wednesday, October 17, 2012

Halloween Riddles

Halloween Riddles for All Ages

1. What did Dr. Spook give the witch who had a sore throat?
Answer: Coffin Drops

2. What do Ghost’s wear when their eye sight is failing?
Answer: Spookicles

3. How do you make a witch stew?
Answer: Make her wait!

4. What do lady ghosts put on their skin?
Answer: Vanishing lotion

5. What do you get when you cross a witch with an iceberg?
Answer: A cold spell

6. How do bats learn to fly?
Answer: They take batting lessons.

7. If you worked in a mortuary, what would you call your free time?
Answer: Coffin Break

8. Why do skeletons always catch a cold?
Answer: the get chilled to the bone.

9. What is a vampire's favorite fruit?
Answer: Necktarines

Tombstone Quotes to Make You Giggle

Bonnie Parker (Bonnie and Clyde): “As the flowers are all made sweeter by the sunshine and the dew, so this old world is made brighter by the lives of folks like you.”

Tombstone Arizona: “Here lies Lester Moore; Four slugs from a .44; No Les No More.

Pennsylvania Tombstone, US: “Here lies the body of Jonathan Blake. Stepped on the gas instead of the brake.”

England Tombstone: “The children of Israel wanted bread and the Lord sent them manna. Old Clerk Wallace wanted a wife…and the Devil sent him Anna.”

Massachusetts Tombstone: “Under the sod and under the trees, lies the body of Jonathan Pease. He is not here, there’s only the pod. Pease shelled out and went to God.”

Dentists’ Tombstone: “John Brown is filling his last cavity.”

Can you come up with more funny or spooky tombstone ideas?

Halloween Cooking Ideas

12 Halloween Theme Cooking Activities
Easy Jack O Lantern Sandwiches
10 Easy Halloween Ideas
Halloween Recipe Ideas- for snacks, dinner, dessert
Halloween riddles and fun quotes
Halloween Theme Ideas- with spiders, bats, witches, etc.


~This post may contain affiliate links and I'll earn a small commission if you shop through them. There is no extra cost to you. This is how we help support our family and continue to bring you amazing content. To learn more see the affiliates disclosure here.~

No comments :

Post a Comment